Terras in alle groottes en vormen

Terras laten aanleggen

U kunt uiteraard opteren om zelf uw terras te gaan aanleggen bij uw woning, maar een erkend expert zal dit in uw plaats veel sneller, correcter en efficiënter doen. Er komen namelijk heel wat voorbereidende werken aan te pas die cruciaal zijn voor een perfect egaal en pas gelegd terras en daarom bieden wij u bij BV Gardens te Deurne graag onze diensten aan.

Klinkers of tegels

Zowel terrassen als opritten met grote oppervlaktes als de kleinere opdrachten nemen wij met veel plezier aan. U kiest uiteraard zelf of u een terras in klinkers of terrastegels wenst en wij doen de rest. Zowel het uitgraven, voorbereiden als finaal afwerken behoort tot onze mogelijkheden.

Perfecte harmonie met woning en omgeving

Een terras dient mooi aan te sluiten bij de stijl van uw woning. Maar ook de beplanting en stijl van de tuin zijn cruciaal om een passend terraste laten aanleggen in Deurne. Laat u daarom uitvoerig adviseren door BV Gardens en opteer voor een schitterend resultaat.

Contact

U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren indien u meer informatie of een offerte wenst. Ook voor het opmaken van prachtige ontwerpen en tuinaanleg is BV Gardens uw ideale partner.

Contacteer ons!03 500 97 48